Manchester United selvisi kuin ihmeen kaupalla voittajaksi Valioliigan avauskierroksella Wolverhamptonia vastaan.

Ottelun lisäajalla Unitedin johtaessa 1-0 pallo pelattiin Unitedin boksiin. Kaksi Wolvesin pelaajaa oli tilanteessa ensin, kun Unitedin maalivahti André Onana hyökkäsi tilanteeseen myöhässä. Onana ei osunut palloon, vaan iski käsillään Wolvesin Sasa Kalajdzicia.

Ottelun erotuomari Simon Hooper ei vienyt palloa pisteelle, eikä sitä tehnyt myöskään VAR-tuomari Michael Salisbury.

Ottelun jälkeen Wolvesin päävalmentaja Gary O’Neil väitti, että tuomaripomo Jon Moss oli pyytänyt häneltä tapausta anteeksi.

– Keskustelin Jon Mossin kanssa. Hän pyysi anteeksi. Hän sanoi, että se oli päivänselvä rike, josta olisi pitänyt viheltää rangaistuspotku, O’Neil sanoi lehdistölle.

– Kun tietää olevansa oikeassa jostain, jää oikeastaan yhä huonompi maku suuhun, kun jääkin tyhjin käsin.

– Jos ei ole ihan varma tuomiosta, kaikkiin meihin vaikuttaisi Old Traffordin kotiyleisö ja se että kyseessä on Manchester United. Siksi VAR:n pitäisi auttaa noissa tilanteissa.

– Ennen kuin juttelin Jon Mossin kanssa, minulle sanottiin, ettei se ollut selvä rike. Heidän maalivahtinsa iski melkein pään irti meidän pelaajaltamme.

Olt Sports

@oltsport_
Wolves were not given a penalty for this, as Manchester United Goalkeeper ONANA clashes into the Wolves player late in the match.

Have Wolves been robbed?

LUE MYÖS