Bayern München haluaa hankkia Stefan Ortegan Manchester Citystä.

Sky Deutschlandin mukaan seurat neuvottelevat parhaillaan Ortegan siirrosta.

Ortega, 30, siirtyi viime kesänä Arminia Bielefeldistä vapaana agenttina Manchester Cityyn. Maalivahti pelasi viime kaudella 14 ottelua Manchester Cityssä. Ortega pääsi loppukaudesta kolmesti tolppien väliin myös Valioliigassa.

Pep Guardiola haluaisi pitää saksalaisvahdin Manchester Cityssä ja toivoo seuran tekevän jatkosopimuksen Ortegan kanssa. Manchester City tiettävästi tarjoaa Ortegalle uutta sopimusta.

Skyn mukaan Ortega päättää lähipäivinä, missä hän haluaa pelata alkaneella kaudella.

Bayern on etsinyt koko kesän uutta maalivahtia. Bayern myi hiljattain Yann Sommerin Internazionaleen. Manuel Neuer on edelleen loukkaantuneena ja Sven Ulreich on parhaillaan joukkueen ainoa terve maalivahti. Bayern oli jo hankkimassa Gerónimo Rullin Ajaxista, mutta maalivahti loukkasi olkapäätään viime viikonloppuna ja joutuu leikkaukseen. Siirto kariutui loukkaantumisen vuoksi.

Bundesliiga on Ortegalle tuttu sarja. Ortega on pelannut urallaan 67 ottelua Saksan korkeimmalla sarjatasolla.