Aston Villa voitti Evertonin sunnuntaina kotikentällään 4-0 Valioliigan toisella kierroksella.

Kotijoukkue siirtyi johtoon 18. minuutilla. Villa eteni muutamalla syötöllä tehokkaasti vieraiden rangaistusalueelle, ja hyökkäyksen päätteeksi John McGinn ohjasi Leon Baileyn keskityksen sisään.

Peliä jatkettiin vain joitain minuutteja, kun Villalle vihellettiin rangaistuspotku. Evertonin maalivahti Jordan Pickford huitaisi vastaan tullessaan Ollie Watkinsia nyrkillään. Vetovastuun otti Douglas Luiz, joka upotti pallon oikeaan alakulmaan.

Villa kasvatti johtoaan toisella jaksolla jo viiden minuutin jälkeen. Lucas Dignen nopea sivurajaheitto yllätti Evertonin puolustuksen, joka söhelsi pallon Baileylle, ja jamaikalaislaituri latasi kuulan sisään.

Evertonin puolustus jatkoi söheltämistä 75. minuutilla kohtalokkaasti. Villan Jhon Durán pääsi väliin Ashley Youngin heikkoon rajaheittoon, pääsi nokikkain Pickfordin kanssa ja ujutti pallon verkkoon.

Aston Villalla on kahden ottelun jälkeen kolme pistettä ja Evertonilla nolla. Villa hävisi avauskierroksella Newcastlelle 1-5 ja Everton kärsi 0-1-tappion Fulhamille.