Folarin Balogunin on määrä poistua Arsenalista ennen kesän siirtoikkunan päättymistä.

22-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä pelasi viime kauden lainalla Ranskan pääsarjaseura Reimsissä. Kausi oli jättimenestys, sillä Balogun iski komeat 21 maalia Ranskan pääsarjassa ja sijoittui maalipörssissä jaetulle neljännelle sijalle.

L’Équipen saamien tietojen mukaan AS Monaco haluaa hankkia Balogunin. Arsenal on jo hylännyt AS Monacon noin 40 miljoonan euron tarjouksen Balogunista. Lehden mukaan Arsenal on asettanut hyökkääjälleen 50 miljoonan euron hintalapun.

Balogun on Arsenalin oma kasvatti. Kärki on pelannut urallaan kahdessa valioliigaottelussa.

Siirtoneuvottelut jatkuvat. L’Équipen mukaan kaikki osapuolet ovat luottavaisia sen suhteen, että yhteisymmärrykseen päästään ja Balogun siirtyy AS Monacon paitaan.

Sky Sportsin mukaan myös Chelsea on kiinnostunut Balogunista.