Marco Silva lyttää Valioliigan uudet sääntömuutokset ajanpeluusta. Fulhamin manageri syyttää sääntöjen suosivan suuria seuroja.

Fulham nappasi lauantaina vieraskentällä pisteen 2-2-tasatuloksella Arsenalia vastaan. Lontoolaisseura pelasi ratkaisuhetket vajaamiehisenä Calvin Basseyn saatua ulosajon kahden varoituksen jälkeen 83. peliminuutilla.

Bassey sai ensimmäisen varoituksensa käytettyään liikaa aikaa maalipotkun antamiseen.

– Calvinin ensimmäinen varoitus oli vitsi. Totta kai me ymmärrämme nämä uusien sääntöjen tuomat olosuhteet. He vievät kaiken tunteen pois pelistä, koska se suojaa isoja seuroja. Tuomioissa pitäisi olla johdonmukaisuutta, Silva arvosteli lehdistölle.

– Jos pelaat Fulhamin tai jonkun muun seuran riveissä ja käytät 10-15 sekuntia sivurajan antamiseen tai maalipotkuun, siitä tulee keltainen kortti. Pelaaja joutuu silloin aina paineen alle, koska seuraavasta rikkeestä tulisi toinen.

– Muilla seuroilla ei päde samat säännöt. Jos näitte Thomas Parteyn sivurajaheiton, hän käytti paljon enemmän aikaa kuin Calvin, eikä siitä tullut varoitusta. Miksi näin? Koska he olivat tappiolla? Suuret seurat eivät tule koskaan kärsimään yhtä lailla.

LUE MYÖS!