Giovani Lo Celso ei kuulu Tottenham-luotsi Ange Postecogloun suunnitelmiin.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on seurannut joukkueensa molemmat alkukauden ottelut penkin puolelta, eikä ole toistaiseksi päässyt kentälle. Lo Celson odotetaan vaihtavan maisemaa vielä ennen kesän siirtoikkunan päättymistä.

Italialaislehti La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Napoli on kiinnostunut Lo Celsosta.

Serie A:n hallitseva mestari oli alunperin halukas hankkimaan Gabri Veigan Celtasta, mutta Veiga päätyi siirtymään Saudi-Arabiaan. Napoli on siten kääntänyt katseensa Lo Celson suuntaan.

Napolin on määrä lähettää virallinen tarjous Tottenhamin suuntaan seuraavien päivien aikana.

Lo Celso siirtyi Betisistä lainalle Tottenhamiin elokuussa 2019. Tottenham maksoi lainasta 16 miljoonaa euroa ja lunasti pelaajan itselleen 32 miljoonalla eurolla kesällä 2020. Argentiinan A-maajoukkuepelaaja ei ole kuitenkaan missään vaiheessa noussut Tottenhamin luottopelaajaksi. Lo Celso pelasi edelliset puolitoista vuotta lainalla Villarrealissa.

Myös Barcelonan on kerrottu olevan kiinnostunut Lo Celsosta.