Manchester United on edelleen aktiivisesti Sofyan Amrabatin kintereillä.

Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Amrabat haluaa siirtyä Manchester Unitediin ja odottaa siirtoa kesän siirtoikkunan loppuun asti. Siirtoikkuna sulkeutuu ensi viikolla. Amrabat ei ole mukaan Fiorentinan viikonlopun ottelussa.

Gianluca Di Marzion mukaan Fiorentina on valmis myymään Amrabatin.

Puolustava keskikenttäpelaaja on ollut jo pitkään Manchester Unitedin ostoslistalla.

Manchester United ei ole toistaiseksi tehnyt virallista tarjousta Amrabatista.

27-vuotias marokkolaispelaaja on edustanut Fiorentinaa kolmen ja puolen vuoden ajan. Fiorentina hankki Amrabatin Hellas Veronasta 19,5 miljoonalla eurolla tammikuussa 2020, ja jätti pelaajan tuolloin loppukaudeksi lainalle Veronaan.

Manchester Unitedin ja Fiorentinan odotetaan pääsevän yhteisymmärrykseen Amrabatin siirrosta ennen siirtoikkunan päättymistä.