West Ham tiedottaa verkkosivuillaan Ajax-tähden Mohammed Kudusin siirrosta seuraan. Ghanalainen solmii lontoolaisten kanssa viisivuotisen sopimuksen.

West Ham United

@WestHam
GH boy touched down in the East End 🇬🇭

West Ham maksaa Kudusista, 23, Sky Sportsin tietojen mukaan 44,5 miljoonan euron siirtokorvauksen. Summasta maksetaan suoraan 41,5 miljoonaa euroa ja loput kolme miljoonaa ovat riippuvaisia peliesityksiin liittyvistä bonuksista.

– Aion tehdä parhaani viihdyttääkseni kannattajia. Siitä jalkapallossa on kyse. Olen täällä tekemässä parhaani ja auttamassa joukkuetta. Aion taistella tämän logon puolesta, Kudus kommentoi West Hamin tiedotteessa.

Kudus on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo yli 150 ottelua Ajaxin edustusmiehistössä. Keskikenttäpelaaja viimeisteli kaikki kilpailut mukaan lukien 18 maalia viime kauden aikana.

Kudus iski hattutempun Ajaxin Eurooppa-liigan playoff-karsintakierroksen avausosassa Ludogoretsin verkkoon viime viikon torstaina.

– Hän on loistava nuori lahjakkuus, joka on jo sädehtinyt korkeimmalla tasolla Ajaxissa Mestarien liigassa. Ei ole mikään yllätys, että moni seura oli hänen perässään. Hänen valintansa tulla meille kertoo West Hamin vetovoimasta, Hammers-luotsi David Moyes kehui uutta hankintaa.

LUE MYÖS!