Brentford ja Tottenham kisaavat Nottingham Forestin hyökkääjästä Brennan Johnsonista, kertoo Telegraph.

Tottenham johtaa tällä hetkellä kilpailua Walesin maajoukkuepelaajan allekirjoituksesta, mutta Brentford on tehnyt Johnsonista, 22, seurahistoriansa ennätystarjouksen: 47 miljoonaa euroa.

Spursin tarjous on suunnilleen samaa luokkaa, mutta Tottenham saattaa tarjota päälle vielä bonuksia tai pelaajia vaihtokaupassa.

Brentford on ollut kiinnostunut Johnsonista jo lähes kaksi vuotta. Se teki hänestä ainakin kolme tarjousta Forestin pelatessa Mestaruussarjassa, ja tänä kesänä on tullut – viimeisin mukaan laskien – kolme tarjousta lisää.

Tottenham menetti tänä kesänä piikkipaikaltaan kaikkien aikojen maalintekijänsä Harry Kanen, joka siirtyi Bayern Müncheniin. Brentford taas varautuu tulevaisuuteensa ilman hyökkääjäänsä Ivan Toneya, jonka odotetaan vaihtavan seuraa ensi vuonna pelikieltonsa päätyttyä.