Wolverhamptonin keskikenttäpelaaja Matheus Nunes on kieltäytynyt harjoittelemasta joukkueen kanssa ja ilmoittanut seuralle, että hän haluaa siirtyä Manchester Cityyn, kertoo Athletic.

Wolves on lehtitietojen mukaan hylännyt Portugalin maajoukkuepuolustajasta ainakin Cityn ensimmäisen tarjouksen, joka oli bonuksineen 55 miljoonaa euroa.

Nunesia, 25, odottaa Wolvesissa rangaistus poissaolostaan, jos seurat eivät pääse sopuun hänen siirrostaan ennen siirtoajan sulkeutumista.

Portugalilaistaituri siirtyi Wolvesiin vuosi sitten kotimaansa suurseurasta Sportingista 45 miljoonalla eurolla. Nunesin ja Wolvesin sopimus on voimassa kesään 2027 saakka ja sisältää jatko-option yhdestä lisävuodesta.

Manchester City etsii uutta pelaajaa keskikentälleen Kevin de Bruynen loukkaannuttua. Alunperin Cityn tavoitteli West Hamin Lucas Paquetáa, mutta neuvottelut menivät jäihin, koska brassipeluri on parhaillaan vedonlyöntitutkinnan kohteena.

Nunesin lisäksi City on yhdistetty Crystal Palacen Eberechi Ezeen, mutta lontoolaisseura haluaa kultakimpaleestaan vielä enemmän kuin Wolves Nunesista.