Newcastlen kapteeni Jamaal Lascelles oli osallisena katutappelussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 20. päivä elokuuta. Daily Mailin tietojen mukaan 6-8-joukkoinen jengi hyökkäsi Valioliiga-puolustajan ja hänen veljensä päälle.

Ryhmä oli uhannut ampua Lascellesin ja hänen veljensä. Northumbrian poliisi kutsuttiin tapahtumapaikalle Newcastlessa varhain sunnuntain aamuyöstä.

Lascelles oli palannut Manchester Citylle kärsityn 0-1-vierastappion jälkeen Newcastleen ja vietti iltaa veljensä heidän ystävänsä kanssa. Eddie Howe oli antanut joukkueelleen kaksi päivää vapaata.

Seurue oli poistunut Chinawhite-yökerhosta, kun mies löi Lascellesin veljeä kyynärpäällä kaulaan. Daily Mailin mukaan tämän jälkeen vodkapullo heitettiin kohti Newcastle-pelaajaa, joka oli lähellä osua hänen päähänsä.

Lascelles onnistui itse kaatamaan yhden hyökkääjistä maihin. Hänen veljensä sai verta vuotavan iskun kasvoihinsa ja heidän ystävänsä potkittiin tajuttomaksi.

Lascellesin tapelleen hyökkääjiä vastaan itsepuolustuksena suojellaakseen teini-ikäistä veljeään. Hänen pahoinpidelty ystävänsä kiidätettiin sairaalaan hoidettavaksi.

Lascellesin ystävä oli 15 minuutin ajan tajuttomana ja ensihoitajat pelkäsivät hänen menettäneen henkensä.

Tapahtuneesta ei olla toistaiseksi tehty pidätyksiä. Newcastle on tietoinen Lascellesiin kohdistuneesta hyökkäyksestä ja seura on nähnyt videomateriaalin tapahtuneesta.

Lascelles oli käyttämätön vaihtomies Newcastlen sunnuntain kotiottelussa Liverpoolia vastaan. Puolustaja on esiintynyt yhteensä 225 ottelussa seuran väreissä ja toiminut kapteenina vuodesta 2016 lähtien.

LUE MYÖS!