Tottenhamin puolustuksessa saattaa tapahtua siirtoikkunan loppusuoralla vielä isoja muutoksia, kertoo Athletic.

Spurs on hylännyt Rennesin yhdeksän miljoonan euron tarjouksen toppari Davinson Sánchezista. Tottenham on valmis luopumaan 27-vuotiaasta kolumbialaispuolustajasta, mutta se haluaa hänestä 15-20 miljoonaa euroa.

Aiemmin tänä kesänä seura hyväksyi Spartak Moskovan 15 miljoonan euron tarjouksen Sánchezista, mutta pelaaja ei halunnut siirtyä Venäjälle.

Tottenhamin laitapuolustaja Djed Spence puolestaan on lähdössä täksi kaudeksi lainalle Mestaruussarjan Leedsiin. Diili ei sisällä osto-optiota tai -velvoitetta.

Spence, 23, siirtyi Spursiin vuosi sitten Middlesbrough’sta, mutta hän esiintyi lontoolaisten paidassa vain kuudessa ottelussa jämäminuuteilla ennen kuin lähti kauden toiselle puoliskolle lainalle Rennesiin.

Muita potentiaalisia puolustuspään lähtijöitä ovat Eric Dier ja Japhet Tanganga.

Dier, 29, haluaisi ensisijaisesti jäädä Tottenhamiin taistelemaan peliajasta ja siirtyä ensi kesänä ilmaiseksi muualle sopimuksensa päätyttyä. Tarvittaessa Dier on valmis myös lainalle, mutta Tottenham haluaisi suoraan myydä hänet tänä kesänä, jotta se saisi hänestä siirtokorvauksen.

Portugalissa juniorivuotensa viettänyttä Dieria ei lasketa Valioliigassa home grown -pelaajaksi, joten pahimmillaan Tottenham saattaa jopa jättää hänet liigakokoonpanonsa ulkopuolelle. Dier tiedostaa, että hän tarvitsee säännöllistä peliaikaa, jos hän aikoo taistella paikasta Englannin ensi vuoden EM-kisajoukkueessa.

Tangangan, 24, Tottenham on valmis päästämään lainalle tai pysyvästi pois. Hänen perässään ovat olleet Luton, Internazionale ja Galatasaray, mutta yhdenkään seuran kanssa ei ole vielä sovittu siirrosta.

Tottenham etsinee todennäköisesti uuden pelaajan tai pelaajia ainakin toppariosastolleen riippuen siitä, kuinka moni lähtee seurasta vielä tämän siirtoikkunan aikana.