Huuhkajien avainpelaaja Glen Kamara on viimein siirtymässä pois Rangersista.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Kamara siirtyy Englannin Mestaruussarjassa pelaavaan Leedsiin. Seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta ja Kamara käy torstai-iltapäivänä Leedsin lääkärintarkastuksessa.

Leeds on ollut jo pitkään Kamaran kintereillä. Kamara on harjoitellut kesällä pitkälti yksinään Rangersin joukkueen ulkopuolella. Rangers-luotsi Michael Bealen mukaan Kamara ilmoitti selvästi kesän alussa lähtöaikeistaan. Kamara on edustanut Rangersia neljän ja puolen vuoden ajan.

Leedsin odotetaan maksavan Kamarasta noin kuusi miljoonaa euroa.

Leedsin kausi Mestaruussarjassa jatkuu lauantaina, kun se isännöi Sheffield Wednesdayta Elland Roadilla. Leedsin alkukausi on ollut ennakko-odotuksiin nähden välttävä. Neljästä ottelusta tuloksena on vain yksi voitto ja sarjataulukon 13. sija. Leeds putosi viime kauden päätteeksi Valioliigasta Mestaruussarjaan.

Kamara on tuttuun tapaan mukana Huuhkajien EM-karsintajoukkueessa. Huuhkajat kohtaa Kazakstanin Astanassa ensi viikon torstaina. Huuhkajat isännöi Tanskaa Olympiastadionilla sunnuntaina 10.9.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Glen Kamara from Rangers to Leeds, deal agreed and here we go — player on his way to undergo medical tests later today 🚨🟡🔵 #LUFC

Medical booked in the afternoon as deal has been agreed between clubs and on player side.