Manchester United saattaa siirtää huomionsa Chelsean Marc Cucurellasta Tottenhamin Sergio Reguilóniin, kertoo Athletic.

United etsii parhaillaan vasenta laitapakkia, koska sen omat pelaajat kyseiselle tontille – Luke Shaw ja Tyrell Malacia – kärsivät loukkaantumisista.

Manchesterilaiset tekivät tällä viikolla tarjouksen Cucurellasta, 25, mutta tilannetta hankaloittaa se, että Chelsea peluutti espanjalaispakkia keskiviikkona liigacupin ottelussa AFC Wimbledonia vastaan.

Unitedin kannalta Cucurellan pelaaminen keskiviikon ottelussa oli ongelmallista paristakin syystä. Ensinnäkin hän ei pystyisi tällä kaudella enää edustamaan Manchester Unitedia liigacupissa.

Toinen ongelma on siinä, että jos United haluaisi lähettää Cucurellan takaisin Chelseaan tammikuussa, hän ei voisi enää tällä kaudella siirtyä muualle ja edustaa kolmatta seuraa.

United ei ole vielä täysin sulkenut pois Cucurellan hankkimista, mutta manchesterilaiset harkitsevat tällä hetkellä vakavissaan hänen maanmiestään Tottenhamista.

Reguilón, 26, vietti viime kauden lainalla Atlético Madridissa, eikä hän ole ollut tällä kaudella lainkaan Tottenhamin kokoonpanossa.

Manchester United tekee lopullisen päätöksensä sekä taloudellisesta että pelillisestä näkökulmasta. United tavoittelee vielä myös Fiorentinan keskikenttäpelaajaa Sofyan Amrabatia, mutta seurat eivät ole päässeet sopuun siirron ehdoista.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
𝗘𝘅𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲: Manchester United are seriously considering Tottenham's Sergio Reguilon as a live option in their search for a left-back.

#MUFC | #THFC | #PL

More from @David_Ornstein

Linkki twiittiin.