Ansu Fatin odotetaan poistuvan Barcelonasta ennen kesän siirtoikkunan päättymistä.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Fati siirtyy lainalle Brightoniin. Seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen lainasiirrosta, jossa ei ole mukana osto-optiota. Brighton maksaa valtaosan Fatin palkasta. Fatin on määrä matkustaa torstaina Brightoniin.

Brighton-luotsi Roberto De Zerbi oli keskiviikkona yhteydessä Fatiin.

Fati sai myöhään keskiviikkoiltana tarjouksen kärkipään La Liga -seuralta, eikä pelaaja ole vielä päättänyt, hyväksyykö hän saamansa tarjouksen vai onko edessä lainasiirto Brightoniin. Nimeltä mainitsematon La Liga -seura yrittää houkutella Fatia hyväksymään tarjouksensa. Seura muistuttaa Fatia siitä, ettei hänen pitäisi sopeutua uuteen sarjaan ja kulttuuriin jäädessään Espanjaan.

Mundo Deportivon mukaan Fati tekee päätöksensä torstain aikana.