Nottingham Forest yrittää lainata siirtoikkunan loppusuoralla hyökkääjä Divock Origin AC Milanista, kertoo Athletic.

Forest on kartoittanut useita vaihtoehtoja keskushyökkääjän tontille, mutta vielä ei ole napannut.

Origi, 28, on Valioliigan seuraajille tuttu nimi Liverpoolista, jossa hän nauttii kulttipelaajan mainetta. Belgialaishyökkääjä pelasi Anfieldilla vuosina 2014-2022 ja teki joukkueelle useita tärkeitä maaleja, vaikkei ollutkaan aina järin isossa roolissa.

Liverpoolin ja Origin tiet erosivat viime kesänä, kun hän suuntasi sopimuksensa päätyttyä Milaniin. Hänen debyyttikautensa Italiassa sujui kuitenkin alle odotusten, sillä 27 ottelussa syntyi vain kaksi maalia.

Athleticin mukaan Origi on aloittanut lääkärintarkastuksensa, jotta hän ehtisi sinetöidä paluunsa Valioliigaan ennen siirtoikkunan sulkeutumista.