Wolverhamptonin urheilutoimenjohtaja Matt Hobbs sanoo pettyneensä siihen, miten keskikenttäpelaaja Matheus Nunes painosti seuraa myymään hänet Manchester Cityyn.

Valioliigan hallitseva mestari kertoi perjantaina, että se on hankkinut Nunesin, 25, Wolvesista viiden vuoden sopimuksella. Lehtitietojen mukaan manchesterilaiset maksoivat Portugalin maajoukkuepelaajasta noin 62 miljoonaa euroa.

Nunes ehti viettää Wolverhamptonissa vain vuoden. Hän siirtyi seuraan viime kesänä kotimaastaan Sporting CP:n riveistä ja esiintyi debyyttikaudellaan Englannissa 39 ottelussa.

Wolves ehti hylätä yhden Manchester Cityn tarjouksen ennen kuin seurat pääsivät sopuun Nunesin siirrosta. Avaustarjouksen jälkeen portugalilaistaituri kieltäytyi harjoittelemasta Wolvesin kanssa ja ilmoitti seuralle, että hän haluaa siirtyä Cityyn.

Hobbs myöntää, että Wolverhampton sai Nunesista mukavan siirtokorvauksen, mutta hän pettyi pelaajan käytökseen.

– Olin pettynyt siihen, miten se päättyi. Matheusin kanta ei ollut välttämätön, mutta päädyimme kuitenkin kaikkien kannalta hyvään ratkaisuun, sanoi Hobbs Wolvesin sivuilla.

– Matheus on valtavan lahjakas pelaaja, mutta hän myöntäisi, että hän ei viime kaudella saavuttanut odotuksiaan. Mutta kausi oli joukkueelle vaikea, joten ehkä hän ei pystynyt siihen.

– Olemme menettäneet pelaajan, jolla on paljon potentiaalia ja kykyjä, mutta tilanne on johtanut siihen, että olemme tuoneet joukkueeseen lisää pelaajia, jotka parantavat joukkuetta ja tuovat kilpailua ryhmään. Pelaajat täällä haluavat kilpaillla harjoituksissa, joten vaikka menetimme hyvän pelaajan, se on tehnyt meistä kokonaisuutena kilpailukykyisemmän ja paremman joukkueen.

Manchester City

@ManCity
The Portuguese international joins City from Wolves! ✍️

Linkki twiittiin.