Saudi-Arabian pääsarjassa pelaava Al-Ittihad suunnittelee tekevänsä Liverpoolin Mohamed Salahista tarjouksen, joka rikkoisi toteutuessaan kaikkien aikojen siirtoennätyksen, kertoo Sky Sports.

Uutisoimme aiemmin tänään, että Liverpool on hylännyt jo yhden Al-Ittihadin tarjouksen, joka oli bonuksineen yhteensä 150 miljoonaa puntaa (noin 175 miljoonaa euroa).

Erään Sky Sportsin lähteen mukaan Al-Ittihad on valmis korottamaan tarjoustaan peräti 233.5 miljoonaan euroon.

Kaikkien aikojen isoin siirtokorvaus maksettiin vuonna 2017, kun Neymar siirtyi Barcelonasta Paris Saint-Germainiin 222 miljoonalla eurolla. Nykyään myös Neymar pelaa Saudi-Arabiassa, sillä Al-Hilal osti hänet PSG:stä 90 miljoonalla eurolla.

Liverpool on linjannut tähän mennessä jyrkästi, että Salah, 31, ei ole kaupan. Tilanne on punapaitojen kannalta hankala, sillä Englannin siirtoikkuna sulkeutuu tulevana yönä, mutta Saudi-Arabiassa siirtoaika jatkuu vielä lähes viikon.

Salahin agentti kommentoi aiemmin tänä kesänä, että egyptiläistähti ei olisi solminut viime vuonna uutta jatkosopimusta Liverpoolin kanssa, jos hän olisi aikeissa lähteä tässä siirtoikkunassa. Salahin edustaja ei ole kuitenkaan ottanut kantaa viime päivien uutisointiin ja Al-Ittihadiin aikeisiin.