Tottenham hankki Brennan Johnsonin Nottingham Forestista noin 55 miljoonalla eurolla kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

22-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen Tottenhamin kanssa. Walesin A-maajoukkueen luottopelaaja iski viime kaudella kahdeksan maalia Valioliigassa.

Tottenhamin päävalmentaja Ange Postecoglou on tyytyväinen seuran tuoreimpaan hankintaan. Postecogloun mukaan Johnson sopii loistavasti Tottenhamiin.

– Hän on mielenkiintoinen nuori pelaaja. Hän on todellinen uhka hyökkäyskolmanneksella. Brennan on erilainen vaihtoehto verrattuna muihin pelaajiin. Hän on nuori ja kunnianhimoinen pelaaja. Ei ole salaisuus, että haluan sellaisia pelaajia. Kyse on yhtä paljon persoonasta kuin itse pelaajastakin.

– Uskon hänen sopivan todella hyvin joukkueeseemme. Brennan on kunnianhimoinen ja nälkäinen yksilö, joka haluaa viedä pelinsä seuraavalle tasolle. Brennanin pitäisi sopia todella hyvin tähän ryhmään, kun katsoo hänen teknisiä ja fyysisiä ominaisuuksia.

Tottenham on aloittanut kautensa hienosti. Neljästä ottelusta tuloksena on kolme voittoa ja sarjan toinen sija.