Donny van de Beek jäi sittenkin Manchester Unitediin.

Van de Beek oli koko kesän lähdössä Manchester Unitedista, mutta lopulta siirtoa ei missään vaiheessa nähtykään ja keskikenttäpelaaja pelaa ainakin syyskauden Erik ten Hagin alaisuudessa. Van de Beek ei kuulu valmennus- tai seurajohdon suunnitelmiin, eikä hän ole pelannut alkukaudella minuuttiakaan.

Ranskalaislehti L’Équipen saamien tietojen mukaan Manchester United ja Lorient pääsivät elokuun puolivälissä yhteisymmärrykseen van de Beekin lainasiirrosta.

Lorient sai kuitenkin pettyä, sillä van de Beek ei suostunut agentteineen edes keskustelemaan seuran kanssa sopimuksesta. Lainasiirto Lorientiin ei houkuttanut van de Beekiä.

Tilanne muuttui päälaelleen kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Van de Beek ei ollut edelleenkään löytänyt itselleen uutta työnantajaa ja pelaaja otti agenttinsa kanssa yhteyttä Lorientiin vain muutama tunti ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Van de Beek oli valmis neuvottelemaan Lorientin kanssa, mutta Lorient ei arvostanut pelaajan aiempaa käytöstä, eikä suostunut keskustelemaan sopimuksesta hollantilaisen kanssa.

Lorient sen sijaan porskuttaa. Se voi nousta sunnuntaina voitolla Ranskan pääsarjassa toiselle sijalle.