Mason Greenwood jätti Manchester Unitedin viimein siirtoikkunan takarajalla perjantaina. 21-vuotias hyökkääjä siirtyi koko kauden mittaisella lainasopimuksella Espanjan La Ligaan Getafen riveihin.

Greenwood ei pelannut Unitedin paidassa tammikuun 2022 jälkeen otteluakaan rikossyytteidensä jälkeen. Häntä syytettiin tyttöystävänsä pahoinpitelystä raiskauksen yrityksestä ja kontrolloivasta käytöksestä.

Syytteet kumottiin tämän vuoden helmikuussa.

Greenwoodin Getafe-lainasta on paljastanut nyt uusia yksityiskohtia. Katalonialaislehti Sport kertoo Man Unitedin maksavan merkittävän osan englantilaisen palkasta. Valioliiga-seura tukee myös kasvattiaan hankkimalla hänelle tulkin.

Greenwood tulee asumaan lainajaksonsa aikana luksushuvilassa Getafen harjoituskeskuksen lähellä. Asunto maksaa noin 9000 euroa viikossa.

LUE MYÖS!