Raheem Sterling ja James Ward-Prowse eivät mahtuneet mukaan Gareth Southgaten nimeämään maajoukkueeseen.

Englanti kohtaa lauantaina EM-karsintaottelussa Ukrainan. Ensi viikon tiistaina Englanti kohtaa harjoitusottelussa Skotlannin.

Sterling ja Ward-Prowse ovat esiintyneet edukseen alkukaudella, mutta se ei riittänyt maajoukkuekutsuun.

Rio Ferdinand ei ymmärtänyt, miksi Southgate jätti kaksikon ulos maajoukkueesta. Ferdinandin mukaan hän olisi lopettanut samanlaisessa tilanteessa maajoukkueuransa.

– Olisin todella pettynyt, jos olisin Sterling. On otettava huomioon, mitä hän on saanut aikaiseksi maajoukkueessa, kun hänet on kutsuttu mukaan. Miksi Harry Maguiren ja Kalvin Phillipsin kaltaiset pelaajat pääsevät mukaan, mutta Sterling ei? Sterling on todennäköisesti ollut Chelsean paras pelaaja. Tämä on hullua. Tuossa tilanteessa lopettaisin maajoukkueurani, Ferdinand latasi Vibe with Fivessä.

– Ward-Prowsella on sama tilanne. Lopettaisin vain maajoukkueurani. Sanoisin valmentajalle, ettei minua tarvitse enää kutsua mukaan. Tässä ei ole mitään järkeä. Sanoisin hänelle, että tekosi on epäkunnioittava minua kohtaan. Ward-Prowse on tehnyt tasaisesti tehoja joukkueelleen. Mitä hänen on tehtävä päästäkseen mukaan, Ferdinand kummasteli.