Leicesterin entinen maalivahti Kasper Schmeichel on solminut vuoden sopimuksen belgialaisen Anderlechtin kanssa.

Tanskalaistorjuja liittyy Anderlechtin riveihin jätettyään viime viikolla ranskalaisen OGC Nicen, jonka kanssa hän purki sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Schmeichel, 36, siirtyi Nizzaan viime kesänä lähdettyään Englannista 20 vuoden jälkeen.

Hänet muistetaan parhaiten Leicesteristä, jossa hän pelasi 479 ottelua 11 vuoden aikana. Schmeichel oli keskeisessä roolissa, kun Leicester voitti sensaatiomaisesti Valioliigan mestaruuden kaudella 2015-16.

– Anderlecht on vain massiivinen seura. Entiset joukkuekaverini eri paikoista ovat aina puhuneet niin paljon ja lämpimästi tästä paikasta. Se oli jotain, johon halusin todella tulla mukaan, kommentoi Schmeichel siirtoaan.

Leicester putosi viime kauden päätteeksi Valioliigasta pelattuaan pääsarjatasolla putkeen yhdeksän vuotta.

RSC Anderlecht

@rscanderlecht
It’s official. 🇩🇰 Kasper Schmeichel joins Belgian record champion Royal Sporting Club Anderlecht. 🟣⚪ All info on rsca.be

Linkki twiittiin.