Sofyan Amrabat pelaa alkaneen kauden lainalla Manchester Unitedissa.

Manchester United maksoi lainasta kymmenen miljoonaa euroa Fiorentinalle. Lisäksi lainasopimuksessa on mukana noin 20 miljoonan euron arvoinen osto-optio.

Manchester United oli pitkään Amrabatin kintereillä ja sai lopulta keskikenttäpelaajan joukkueeseensa.

Seura haastatteli uutta pelaajaansa verkkosivuillaan. Amrabat on tuttu pelaaja Erik ten Hagille. Ten Hag nosti Amrabatin Utrechtin edustusjoukkueeseen kaudella 2015-16. Amrabat pelasi ten Hagin alaisuudessa 50 ottelua ja sai luotsilta huomattavasti vastuuta.

– Se oli minulle todella tärkeää, koska olin tuolloin hyvin nuori pelaaja. Olin 18-19 -vuotias ja hän antoi minulle mahdollisuuden pelata Utrechtin edustusjoukkueessa. Se oli loistavaa aikaa. Kausi oli todella hyvä. Opin paljon ten Hagilta. Kenties hän on yksi urani tärkeimmistä ihmisistä, Amrabat summasi.

Amrabat tietää sopivansa ten Hagin alaisuuteen.

– Ten Hag on valmentaja, joka vaatii sinulta maksimia. Hän on nälkäinen valmentaja, joka haluaa voittaa. Hän on voittaja. Pidän siitä. Mielestäni olen samanlainen. Pidän itseäni myös voittajana. Haluan voittaa joka päivä, joten sovimme hyvin yhteen.