Tottenhamin monivuotista ykkösvahtia Hugo Lloris’ta saattaa odottaa monen kuukauden komennus katsomon puolelle.

Athleticin mukaan Tottenham ei aio rekisteröidä ranskalaistorjujaa 25 pelaajan Valioliiga-joukkueeseensa, josta on ilmoitettava sarjalle viimeistään ensi keskiviikkona.

Lloris, 36, ilmoitti aiemmin tänä vuonna, että hän haluaa siirtyä uusien haasteiden perässä muualle, eikä hän osallistunut Tottenhamin pre-seasonille. Kesän siirtoikkuna on kuitenkin Euroopan huippusarjojen osalta kiinni, eikä Lloris ole vieläkään vaihtanut seuraa.

Hänellä oli aiemmin mahdollisuus siirtyä triplapalkan perässä Saudi-Arabiaan, mutta diili ei edennyt mihinkään. Lloris’ta vietiin myös Lazioon, Internazionaleen, Paris Saint-Germainiin ja Newcastleen, mutta hän ei olisi ollut yhdessäkään niistä takuuvarma ykkösvahti.

Lisäksi Lloris keskusteli siirrosta kasvattajaseuransa OGC Nicen kanssa, mutta ranskalaisseura aloitti neuvottelut liian myöhään, mikä ärsytti konkarivahtia.

Siirtoikkuna on vielä hetken auki esimerkiksi Turkissa ja Saudi-Arabiassa, mutta jos Lloris ei ole kiinnostunut siirtymään kyseisiin paikkoihin, hänen pelaamaton jaksonsa pitkittyy entisestään.

Tottenham olisi tiettävästi valmis purkamaan Lloris’n sopimuksen, mutta hän pystyisi silti siirtymään eurooppalaiseen huippusarjaan vasta tammikuussa. Jos Lloris haluaa siirtyä välittömästi, hänen ainoat vaihtoehtonsa ovat paikoissa, joissa siirtoikkuna on yhä auki.

Lloris harjoittelee yhä säännöllisesti Tottenhamin edustusjoukkueen kanssa, eikä aiheuta ammattimaisena pelaajana ongelmia treeneissä, mutta taloudellisessa mielessä tilanne on hankala Spursille.

Ranskalaisvahti tienaa Tottenhamissa 117 000 euroa viikossa, mikä on kelpo liksa pelien seuraamisesta katsomossa.

Lloris on edustanut Tottenhamia 11 vuotta ja pelannut seurassa 444 ottelua. Vuonna 2018 hän torjui Ranskan maailmanmestariksi. Lloris’n ja Spursin sopimus päättyy ensi kesänä.

Football Daily

@footballdaily
🗓️ #OTD in 2012, Hugo Lloris officially signed for Tottenham! ✍️

A true leader during his spell ⚪

Linkki twiittiin.