Manchester United taistelee aikaa vastaan saadakseen keskikenttäpelaajalleen Donny van de Beekille siirron muualle, kertoo ESPN.

Van de Beek, 26, siirtyi Unitediin kesällä 2020 Ajaxista 39 miljoonalla eurolla ja suurten odotusten saattelemana, mutta hän on jäänyt Manchesterissa pieneen rooliin.

Unitedin manageri Erik ten Hag on tehnyt hollantilaispelaajalle selväksi, että uusien hankintojen myötä vastuu on jatkossakin kiven alla. Van de Beekille ei kuitenkaan löytynyt ottajaa ennen kuin siirtoikkuna meni kiinni Euroopan huippusarjoissa.

Siirtoikkuna on kuitenkin auki vielä viikon ajan Turkissa, jossa Fenerbahçe ja Galatasaray ovat kiinnostuneita van de Beekistä.

Aiemmin tänä kesänä Manchester United havitteli siirtokorvausta van de Beekistä, mutta nyt se myöntyväinen myös lainadiilille. ESPN:n mukaan United on valmis harkitsemaan ”mitä tahansa” tarjousta hänestä.

Manchester Unitedin ja van de Beekin sopimus on voimassa kesään 2025 saakka.

mufcmpb

@mufcMPB
🚨✅ Manchester United are willing to consider ANY offer for Donny van de Beek. There’s now an acceptance he might have to leave on loan. #MUFC [@RobDawsonESPN]

Linkki twiittiin.