John Terry on jättämässä Chelsean organisaation.

Parhaillaan seuran junioriakatemiassa työskentelevä Terry on siirtymässä saudiarabialaisen Al-Shababin uudeksi päävalmentajaksi. Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Terry on päässyt Al-Shababin kanssa verbaaliseen yhteisymmärrykseen sopimuksesta.

Lähde kertoo Terryn etsineen jo pitkään päävalmentajan paikkaa ammattilaistasolta, mutta entisen topparin haave ei ole toteutunut.

Terry, 42, on työskennellyt viime vuosina apuvalmentajana niin Leicesterissä kuin Aston Villassakin. Chelsea palkkasi Terryn kesällä junioriakatemiaansa.

Saudi-Arabian pääsarjan pienimpiin seuroihin lukeutuva Al-Shabab on parhaillaan sarjassa toiseksi viimeisenä putoamisviivan alapuolella. Al-Shabab tiedotti aiemmin tällä viikolla hankkineensa Yannick Carrascon Atléticosta.

Sky Sports News

@SkySportsNews
John Terry is on the verge of joining Saudi side Al-Shabab FC as their new manager 🇸🇦