Gareth Bale lopetti uransa vuodenvaihteessa.

MLS-seura Los Angeles FC, eli tuttavallisemmin LAFC jäi Balen uran viimeiseksi seuraksi. Bale juhli LAFC:n kanssa MLS:n mestaruutta. Bale pelasi uransa viimeisen ottelun Qatarin MM-lopputurnauksessa.

Komealla pelaajaurallaan muun muassa viidesti Mestarien liigan voittanut Bale paljasti Airwayzin haastattelussa hylänneensä aikoinaan Manchester Unitedin tarjouksen.

Bale pelasi tuolloin Southamptonissa. Bale siirtyi Manchester Unitedin sijaan Tottenhamiin. Bale edusti Tottenhamia kuuden vuoden ajan ennen 101 miljoonan euron siirtoaan Real Madridiin.

– Hylkäsin Manchester Unitedin tarjouksen ja siirryin Tottenhamiin. Tuolloin Manchester United oli Valioliigan paras joukkue. He voittivat mestaruuksia, parhaat pelaajat pelasi siellä ja seurassa oli maailman paras valmentaja. Manchester Unitediin siirtyminen olisi ollut helppo päätös, koska se oli Englannin suurin seura pelatessani Southamptonissa.

– Haluat aina pelata suurimmissa seuroissa, mutta päätin panostaa pelaamiseen. Siinä iässä monet pelaajat etsivät suurta palkkapussia, mutta pääsin pelaamaan. Siten kehityin ja opin. Tärkeä osa kehitystäni oli saada peliaikaa ja siksi valitsin Tottenhamin.