Julkisuuteen on tullut lisää syytöksiä Manchester Unitedin laitahyökkääjää Antonya kohtaan, kertoo Telegraph.

Brassilaituri on kiistänyt entisen tyttöystävänsä Gabriela Cavallinin väitteet, joiden mukaan hän on käyttäytynyt fyysisen aggressiivisesti tätä kohtaan.

Manchester United on kertonut olevansa tietoinen Antonya, 23, vastaan esitetyistä syytöksistä ja käynnissä olevasta poliisitutkinnasta. Seura sanoi torstaina, että se ei kommentoi tapausta enempää ennen lisätietojen saamista, mutta United lisäsi, että se suhtautuu asiaan ”vakavasti”.

Cavallinin esittämien syytösten pohjalta tapausta tutkivat viranomaiset Sao Paulossa ja Manchesterissa.

Nyt tietoon on tullut kaksi muuta naista, jotka niin ikään syyttävät Antonya rikollisesta käytöksestä.

Brasilialainen sanomalehti Extra uutisoi, että sosiaalisen median vaikuttaja ja oikeustieteen opiskelija Rayssa de Freitas teki viime vuonna poliisille ilmoituksen kertoen, että hän oli tarvinnut sairaalahoitoa vammoihinsa sen jälkeen, kun Antony ja eräs nainen kävivät hänen kimppuunsa.

De Freitas oli kertonut poliisille, että hän oli ollut autossa Antonyn ja kahden muun ihmisen kanssa illanvieton jälkeen, kun hän oli ajautunut riitaan mainitun naisen kanssa. De Freitasin mukaan Antony ja nainen olivat hyökänneet hänen kimppuunsa, mutta hän onnistui pakenemaan autosta, kun se oli pysähdyksissä liikennevaloissa.

Toinen nainen, pankinjohtaja Ingrid Lana taas on kertonut Record-lehden toimittajan Roberto Cabrinin televisiohaastattelussa, että Antony painosti häntä harrastamaan seksiä ollessaan työmatkalla Englannissa viime vuonna.

Lanan mukaan Antony kutsui hänet kotiinsa ja työnsi hänet seinää vasten, minkä seurauksena hän löi päänsä.

– Hän työnsi minut seinää vasten ja löin pääni. Tarkoitukseni oli vain hoitaa työasioita. Tajusin, että hänellä oli taka-ajatuksia saavuttuani sinne hänen kutsustaan.

Antony siirtyi Manchester Unitediin viime vuonna Ajaxista 95 miljoonan euron kaupassa.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Ingrid Lana, a 33-year-old banker, accuses Antony of assault:

🎙️ "He tried to have sex with me and I didn't want to. He pushed me against the wall and I hit my head. "

(Source: @flavioricco)

Linkki twiittiin.