Fluminensen puheenjohtaja Mario Bittencourt on vahvistanut, että Liverpool tavoitteli keskikenttäpelaaja Andréa kesän siirtoikkunassa.

Uutisoimme viime kuussa ESPN:n tietojen pohjalta, että Fluminense hylkäsi Liverpoolin 30 miljoonan euron tarjouksen Brasilian tämän vuoden maajoukkuedebytantista.

Liverpool etsi kesällä uutta verta keskikentälleen, sillä viime kauden jälkeen seuran jättivät Fabinho, Jordan Henderson, Naby Keïta, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner ja Fábio Carvalho, joka lähti lainalle RB Leipzigiin.

Diili Fluminensen kanssa jäi syntymättä, mutta Liverpool sai hankittua keskikentälleen Dominik Szoboszlain (RB Leipzig), Alexis Mac Allisterin (Brighton), Ryan Gravenberchin (Bayern München) ja Wataru Endōn (Stuttgart).

Fluminense ei halunnut luopua Andrésta, 22, kesken sarjakauden, joka pelataan Brasiliassa huhtikuusta joulukuuhun. Lisäksi Fluminense on yhä mukana Copa Libertadoresissa, eli Etelä-Amerikan Mestarien liigassa.

Bittencourtin mukaan oli alusta asti selvää, että André ei siirry kesällä mihinkään, mutta hän sanoi, että Liverpool voi yrittää talvella uudestaan.

– Liverpoolin toimitusjohtaja otti suoraan minuun yhteyttä. Vastasin hänelle: ”Ystäväni, minä en myy pelaajia nyt. Voimme puhua, jos haluat ostaa hänet nyt ja saada pelaajan vasta tammikuussa. Tai jos haluat odottaa joulukuuhun, voimme puhua joulukuussa”, sanoi Bittencourt ESPN:lle.

– ”Meidän, pelaajan ja agentin kanssa on sovittu, että hän jää vuoden loppuun asti. He (pelaaja ja agentti) ovat noudattaneet sitä kaikilta osin ja täysin rauhassa. He kommukoivat Fluminensen kanssa aina, kun jokin seura on kiinnostunut.

Nähtäväksi jää, onko Liverpool uusien hankintojensa myötä vielä jatkossa kiinnostunut Andrésta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Fluminense president Bittencourt: "Liverpool contacted me directly for André. I told their director: my friend, I don't sell André now. If you want to buy now to bring him in January, we can start talking" 🔴🇧🇷 #LFC

"Or if you want to wait until December, we can do it".

Linkki twiittiin.