Saudi-Arabian liigan jalkapallojohtaja Michael Emenalo sanoo, että Liverpoolin tähtihyökkääjän Mohamed Salahin siirto Lähi-itään voi toteutua vielä tulevaisuudessa.

Liverpool hylkäsi viime viikolla Salahista, 31, Al-Ittihadin tarjouksen, joka olisi bonuksineen voinut nousta aina 175 miljoonaan euroon saakka.

Al-Ittihadin tarjous saapui juuri ennen Englannin siirtoikkunan sulkeutumista, joten Liverpoolille ei olisi käytännössä jäänyt aikaa hankkia korvaajaa egyptiläistähdelleen.

– Ensinnäkin, Mohamed Salah on yksi maailman parhaista pelaajista. Olen sanonut aiemmin, yksityisesti ja julkisesti, että toivotamme tervetulleeksi kaikki, jotka haluavat tulla, ja se koskee myös Salahia, kommentoi Emenalo Sky Sportsille.

– Jos sitä (siirtoa) ei tapahtunut, se ei johdu siitä, ettemme enää pidä pelaajasta tai että meillä olisi ongelmia Liverpoolin kanssa.

– Se johtuu siitä, että tietyt asiat, jotka on sovitettava yhteen kaikkien prosessiin osallistuvien osapuolten kanssa, eivät ole kohdanneet.

– Kukaan ei ole vihainen, jatkamme eteenpäin, mutta emme ehdottomasti sulje mitään ovia. Ja jos tulee mahdollisuus tehdä asioita ja tehdä ne hyvin – ja se tuo Mohamed Salahin Saudi-Arabian liigaan – olemme kaikki hyvin kiitollisia.

Salahin ja Liverpoolin sopimus on voimassa kesään 2025 saakka.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Saudi Pro League director of football Michael Emenalo says the 'door is not closed' when asked about Mohamed Salah's future ⤵️

Linkki twiittiin.