Manchester Unitedin joukkuehenki on jälleen koetuksella, kertoo Manchester Evening News.

United on aloittanut kautensa haparoiden kahdella voitolla ja neljällä tappiolla. Häviöistä kolme on tullut peräkkäin viimeisissä otteluissa, joissa manchesterilaiset ovat päästäneet yhteensä 11 maalia.

MEN:n mukaan osa Unitedin pelaajista on kyllästynyt manageri Erik ten Hagin antamaan jatkuvaan kritiikkiin ja siihen, kuka sitä saa osakseen.

Joidenkin pelaajien mielestä ten Hag välttelee suosikkiensa kritisoimista, kun taas toiset saavat jatkuvasti palautetta tekemisistään.

Julkisuudessa ten Hag harvoin mainitsee virheen tehneitä pelaajia, mutta hän on usein korostanut pelaajien epäonnistumista sääntöjen noudattamisessa tappioden jälkeen.

Manchester Unitedin seurakulttuuri ja ilmapiiri ovat olleet viime vuosina isoja puheenaiheita niin seuran kannattajien kuin ex-pelaajien sekä entisten managerien keskuudessa. Ten Hagia on pidetty managerina, joka hankittiin tuomaan muutos tulehtuneeseen kulttuuriin, ja hän puhuikin aiheesta viikko sitten.

– Tarkoitus on noudattaa tiukkoja linjoja. Seura pyysi sitä minulta, koska ennen viime kautta ei ollut hyvää kulttuuria, joten tein sen, jotta voisin asettaa hyvät standardit. Se on minun työni, valvoa standardeja.

Linkki twiittiin.