David De Gea on ollut vapaa agentti jo muutaman kuukauden ajan.

De Gean sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyi kesä-heinäkuun vaihteessa, eikä hän allekirjoittanut jatkosopimusta seuran kanssa.

The Guardianin saamien tietojen mukaan De Gea ei poissulje uransa lopettamista, jos hän ei saa pian hyvää tarjousta suurseurasta.

Guardian kertoo De Gean kieltäytyneen Saudi-Arabiasta saamastaan tarjouksesta. De Gea ei ole kiinnostunut pelaamaan Saudi-Arabiassa, vaan haluaisi jatkaa uraansa Euroopan huippusarjoissa. Espanjalaismaalivahti ei ole kuitenkaan saanut toistaiseksi ainuttakaan tarjousta Euroopasta.

De Gea, 32, edusti Manchester Unitedia vuodet 2011-23. De Gea oli viime vuosina koko Valioliigan parhaiten palkattu pelaaja. De Gea olisi tiettävästi halunnut jatkaa uraansa Manchester Unitedissa, mutta seura päätyi hankkimaan André Onanan yli 50 miljoonalla eurolla Internazionalesta. Onanan kausi seurassa on alkanut surkeasti.

De Gea ei ole ollut pitkään aikaan mukana Espanjan A-maajoukkueessa.