Paul Merson uskoo Arsenalin murskaavan Tottenhamin sunnuntain Pohjois-Lontoon derbyssä. Tykkimiehet isännöi paikalliskilpailijaansa sunnuntaina Emiratesillla.

Arsenal ja Tottenham ovat viiden kierroksen jälkeen tasapisteissä viisi pistettä sarjakärki Manchester Citä perässä. Spurs on aloittanut kauden erinomaisesti uuden päävalmentajansa Ange Postecogloun alaisuudessa.

Tottenham on voittanut Valioliigan aikakaudella Arsenalin vieraissa vain kahdesti.

– En näe mitään muuta kuin Arsenalin voiton. He tulevat teurastamaan heidät. He repivät heidät palasiksi, Arsenalia pelaajaurallaan edustanut Merson ennakoi Sky Sportsilla.

– En usko Spursin muuttavan pelitapaansa. Manchester United sai heitä vastaan 14 laukausta avauspuoliskolla (elokuussa). Annetaan Arsenalille myös 14 laukausta ja katsotaan mitä tapahtuu.

– Minä pidän heidän pelitavasta ja valmentajastaan. Se on gung-ho-jalkapalloa. Sellaista ei pelata sinua parempia pelaajia vastaan.

– Arsenalilla on paremmat pelaajat kuin Tottenhamilla. James Maddison on hyvä, mutta ei Martin Ødegaardin tasoa. Yves Bissouma on pärjännyt hyvin, mutta hän ei ole Declan Ricea parempi.

LUE MYÖS!