Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino sanoo olevansa sujut sen kanssa, että seuran omistajat Todd Boehly ja Behdad Eghbali vierailevat pukuhuoneessa otteluiden jälkeen, kunhan he eivät pidä puheita pelaajille.

Boehly ja Eghbali ovat olleet näkyviä hahmoja Stamford Bridgella sen jälkeen, kun he ostivat seuran viime vuonna. Chelsea on uusien omistajiensa alaisuudessa sijoittanut valtavia summia uusiin pelaajiin, mutta tulosta ei ole tullut ja valmentajat ovat vaihtuneet tiheään.

Omistajakaksikko vieraili jo viime kaudella säännöllisesti Chelsean pukuhuoneessa ja kävi usein seuraamassa harjoituksia paikan päällä. Lehtitietojen mukaan Boehly puhutteli huhtikuussa pelaajia pukuhuoneessa ja kuvaili heidän esitystään ”häpeälliseksi” Brightonia vastaan kärsityn kotitappion jälkeen.

Kesällä Pochettino sanoi, että periaatteessa hän ei ole omistajien vierailuja vastaan, mutta niistä on sovittava etukäteen. Aihe nousi jälleen pinnalle viime viikonlopun jälkeen, kun Eghbalin nähtiin menevän pukuhuoneeseen Chelsean hävittyä Aston Villalle.

Pochettino sanoi tiistaina lehdistötilaisuudessaan, että omistajat voivat tulla pukuhuoneeseen, jos he osaavat käyttäytyä oikein.

– Olen koko urani pitänyt siitä, kun valmentajat tulevat sisään – Espanyolissa, Southamptonissa, Tottenhamissa, Paris Saint-Germainissa. Minusta on hyvä, että omistaja tuli pukuhuoneeseen. Tärkeintä on se, miten he lähestyvät pelaajia. Jos he käyttäytyvät hyvin ja oikein, he ovat erittäin tervetulleita, sanoi Pochettino Athleticin mukaan.

– Minusta se on aina hyvä, jos he tulevat juttelemaan meille ja tervehtimään pelaajia. Ero on siinä, pitävätkö he puheita tai jotain muuta, mutta siinä muodossa, jolla he tulivat, he ovat erittäin tervetulleita. He omistavat seuran, he voivat tehdä mitä haluavat. Olemme niin iloisia, että he tulivat ja juttelivat kanssamme.

– Ei ole omistajan tehtävä tulla pukuhuoneeseen ja pitää puheita riippumatta siitä, tuliko voitto vai ei. Mutta he ymmärtävät hyvin, miten heidän pitää käyttäytyä.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Mauricio Pochettino has insisted he is happy with Chelsea co-owners Todd Boehly and Behdad Eghbali visiting the dressing room after matches – as long as they do not give speeches to the players.

More from @liam_twomey ⬇️

Linkki twiittiin.