Phil Jones valmistautuu jalkapallouran jälkeiseen elämään. Entinen Manchester Unitedin puolustaja on aloittanut opiskelemaan PFA:n liiketalouden koulun kurssilla ja suorittaa valmennuslisenssejään.

Jones, 31, kertoi uusista suunnitelmistaan sosiaalisessa mediassa. Hän jätti Old Traffordin taakseen viime kesänä päätettyään sopimuksensa.

Jonesin viimeisiä vuosia Manchesterissa vaivasivat lukuisat loukkaantumisongelmat.

Jones opiskelee nyt urheilujohtamista kansainvälisessä jalkapallossa. Pelaaja suorittaa valmennuslisenssejään Manchester Unitedin kautta.

Jones vietti yli vuosikymmenen Manchesterissa saavuttuaan seuraan vuonna 2011 Blackburnista. Toppari pelasi myös 27 ottelua Englannin maajoukkueessa.

Sir Alex Ferguson antoi Jonesille mahdollisuuden Manchesterissa, vaikka hänellä oli alle 50 ammattilaisottelua vyöllään.

– Uuden matkan alku. On hienoa aloittaa uusi kurssi maailmanlaajuisesta jalkapallojohtamisesta PFA:n liiketalouden koulussa. On hienoa oppia uusia asioita lajista ja suorittaa valmennuslisenssejäni seurassa, joka on antanut minulle niin paljon, Jones kirjoitti päivityksessään.

Phil Jones

@PhilJones4
Start of a new journey. Great to begin the global football sport directorship course with the PFA business school, learning new things about the game, whilst also continuing to push ahead with my A licence and badges at the club that gave me so much.

Excited to get started.

Jones ei ole vielä virallisesti päättänyt uraansa. Puolustaja ei ole toistaiseksi saanut tarjouksia lähdettyään Man Unitedista.