Aston Villan pelaajat ovat ilmoittaneet seurajohdolle, että he ovat tyytymättömiä tämän kauden pelipaitoihinsa, kertoo Telegraph.

Pelaajien mukaan paidat vaikuttavat heidän suorituksiinsa, koska niistä tulee hikoilun myötä läpimärkiä ja painavia ja ne tarttuvat epämukavasti iholle.

Etenkin tämän kauden kotipaidoista huomaa silminnähden, kuinka ne muuttuvat pelien aikana tummemmaksi, koska niihin on kertynyt niin paljon hikeä.

– Pelaajat joutuvat pelaamaan läpimärissä paidoissa, ja se on ongelma, joka on ratkaistava. Se ei voi jatkua koko kautta. Pelaajat näyttävät 10 minuutin jälkeen siltä kuin olisivat hypänneet uima-altaaseen, kommentoi sisäpiirilähde Villasta Telegraphille.

Villa tekee paitavalmistajansa Castoren kanssa yhteistyötä, jotta ongelma saataisiin ratkaistua mahdollisimman pian. Vielä ei ole tiedossa, vaikuttaako Villan paitaongelma mahdollisesti seuran monivuotiseen sopimukseen Castoren kanssa.

Newcastle käytti purkuklausuulinsa vapauttaakseen itsensä Castoren kanssa tehdystä sopimuksesta, jonka oli määrä ulottua vuoteen 2027, jotta he voivat vaihtaa Adidakseen tämän kauden lopussa.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Aston Villa players have told the club they are unhappy with this season’s wet-look shirts, which they claim are weighing them down and effecting performances.

(Source: @Matt_Law_DT)

Linkki twiittiin.