Chelsea on valmis kuuntelemaan tarjouksia puolustajastaan Marc Cucurellasta, kertoo ESPN.

Cucurella, 25, siirtyi Chelseaan vuosi sitten Brightonista yli 65 miljoonalla eurolla, mutta hän on esiintynyt Stamford Bridgella alle odotusten.

Kuluvalla kaudella espanjalaispakki on jäänyt vähälle peliajalle Mauricio Pochettinon tultua lontoolaisten päävalmentajaksi. Cucurella on päässyt kentälle kahdessa liigacupin ottelussa, mutta Valioliigassa hän ei ole saanut minuuttiakaan vastuuta.

Chelsea oli jo kesällä päästämässä Cucurellan lainalle Manchester Unitediin, mutta diili kaatui, koska hän pelasi liigacupissa Wimbledonia vastaan. Esiintymisen myötä Cucurella ei olisi voinut edustaa Unitedia samassa kilpailussa, eikä hän olisi voinut vaihtaa seuraa uudestaan tammikuussa, jolloin Unitedin omat laitapakit ovat luultavasti jo pelikunnossa.

ESPN:n mukaan Chelsea on valmis myymään Cucurellan pois tammikuussa tasapainottaakseen kirjanpitoaan vilkkaan siirtokesän jälkeen.