Crystal Palacen uutta maalivahtia Dean Hendersonia saattaa odottaa tauko tositoimista hänen loukkaannuttua heti debyytissään.

Henderson, 26, siirtyi Palaceen kesällä Manchester Unitedista 17.5 miljoonalla eurolla.

Hän debytoi uudessa seurassaan viime tiistaina, kun Palace hävisi Manchester Unitedille liigacupissa 0-3. Henderson ei ehtinyt päästää maaleista yhtään, sillä hänen ottelunsa päättyi jo 19. minuutilla reisivammaan.

Palacen managerin Roy Hodgsonin mukaan alustavista tutkimuksista ei jäänyt kovin positiivista kerrottavaa.

– Hän kävi kuvattavana, ei näytä hyvältä. Hän käy uudestaan kuvattavana viikon päästä. Saatamme olla onnekkaita, että siinä näkyy hieman vähemmän vaurioita, mutta se ei näyttänyt hyvältä, sanoi Hodgson Athleticin mukaan.

Hendersonin reisi operoitiin kesällä hänen loukattua sen viime kaudella antaessaan maalipotkua lainaseurassaan Nottingham Forestissa.

Forest oli kiinnostunut hankkimaan Hendersonin takaisin täksi kaudeksi, mutta seura oli huolissaan hänen reisivammastaan ja päätti lopulta luopua siirtokisasta.

Matt Woosnam

@MattWoosie
Palace goalkeeper Dean Henderson's initial scan results on the thigh injury sustained on debut against Manchester United were "not very positive" says Roy Hodgson.

He is due to have another scan next week but "it didn't look like good news". #CPFC

theathletic.com/live-blogs/pre…
theathletic.com

Henderson initial injury scan 'wasn't very positive' - Hodgson

Roy Hodgson has confirmed the initial scan on Dean Henderson's thigh injury "wasn't very positive". Henderson was forced off 19 minutes into his Crystal Palace debut against Manchester United on...

Linkki twiittiin.