Manchester Unitedin toppari Lisandro Martínez on sivussa ”pidemmän aikaa” huhtikuussa saamansa jalkavamman pahenemisen vuoksi.

Argentiinan maajoukkuepuolustaja oli viime kauden lopun sivussa kyseisen jalkavamman takia. Hän on pelannut kuluvalla sesongilla kuudessa ottelussa, mutta vamma otti takapakkia tässä kuussa sarjapelissä Arsenalia vastaan.

Arsenal-ottelun jälkeen Martínez on esiintynyt Brightonia ja Bayern Müncheniä vastaan, mutta nyt on todettu, että hänen vammansa vaatii lepoa ja kuntouttamista. BBC:n tietojen mukaan argentiinalaistoppari saattaa olla sivussa 2-3 kuukautta.

Manchester Unitedin sairastuvalta kuuluu myös muita huonoja uutisia, sillä laitapuolustaja
Sergio Reguilón kärsii loukkaantumisesta, joka pitää hänet sivussa ainakin yhdestä ottelusta.

United kohtaa ennen lokakuun maajoukkuetaukoa Crystal Palacen sekä Brentfordin Valioliigassa ja Galatasarayn Mestarien liigassa. Reguilón, 26, on varmuudella sivussa Palacea vastaan, mutta hänen osallistumisensa Galatasarayta ja Brentfordia vastaan on vielä epävarmaa.

Espanjalaispakin loukkaantuminen ei ole erityisen vakava, mutta se on Unitedin kannalta ongelmallinen siksi, että joukkueessa ei ole tällä hetkellä yhtään pelikuntoista vasenta laitapakkia.

United hankki Reguilónin Tottenhamista lainalle juurikin siksi, että Luke Shaw ja Tyrell Malacia ovat parhaillaan loukkaantuneina.

Reguilónin tultua United lähetti 20-vuotiaan Álvaro Fernándezin vuorostaan lainalle Granadaan.

Artikkeli päivitetty 29.9. klo 17.08: Lisätty BBC:n tiedot Martínezin loukkaantumisesta.

Manchester United

@ManUtd
Wishing you a speedy recovery, Licha 🙏

#MUFC

Linkki twiittiin.