Manchester City hankki Matheus Nunesin Wolverhamptonista kesän siirtoikkunan loppuhetkillä. Manchester City maksoi Nunesista noin 62 miljoonaa euroa.

Keskikenttäpelaaja on päässyt Manchester Cityn paidassa kertaalleen avauskokoonpanoon Valioliigassa ja antoi ottelussa maalisyötön. Nunes pelasi myös täydet minuutit Mestarien liigan lohkovaiheen avausottelussa, kun Manchester City voitti Crvena zvezdan 3-1.

Manchester City kohtaa Nunesin entisen seuran lauantaina. Nunes palaa entiselle kotistadionilleen Molineux’lle.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola paljasti tiedustelleensa Nunesin ominaisuuksia Julen Lopeteguilta ennen siirtoa. Lopetegui erosi elokuussa Wolverhamptonin päävalmentajan paikalta juuri ennen kauden käynnistymistä.

– Joskus hänen on pysyttävä rauhallisempana pelipaikallaan, mutta hänellä on tarvittava dynamiikka. Nunes näyttää siltä, ettei hän ole koskaan väsynyt, mutta tiesimme sen jo Sportingista ja Wolverhamptonista. Tiedustelimme ystävältämme Lopeteguilta mielipidettä Nunesista. Kaikki saamamme mielipiteet olivat todella hyviä.

– Nunes on juoksuvoimainen ja hyvin viimeistelevä pelaaja, joka kykenee puolustaessa pelaamaan kahdella tai kolmella eri pelipaikalla. Kahdessa edellisessä ottelussamme Crvena zvezdaa ja Nottingham Forestia vastaan hän oli loistava. Hän on uskomaton pelaaja.