Chelsea on kärsinyt alkukaudella merkittävistä loukkaantumisongelmista. 

Joukkueessa on ollut lukuisia loukkaantuneita pelaajia ja päävalmentaja Mauricio Pochettino ei ole toistaiseksi voinut peluuttaa vielä kertaakaan ykkösavauskokoonpanoaan.

Chelsean laitapuolustaja Ben Chilwell loukkaantui Liigacupin Brighton-ottelussa. Chilwell sai takareisivamman. Kyseessä on laitapuolustajalle tuttu vamma, sillä Chilwell kärsi myös viime kaudella kahdesta takareisivammasta.

Pochettinon mukaan vamma on odotettua vakavampi, joten Chilwell on lähtökohtaisesti pitkään sivussa pelikentiltä. Pochettino ei toistaiseksi osannut sanoa, miten pitkään Chilwell on poissa joukkueen vahvuudesta.

– Saimme huonoja uutisia. Se, mitä lääkäri sanoi minulle ei kuulostanut hyvältä. Se vaikuttaa pahalta loukkaantumiselta, joten tutkimme asiaa tarkemmin seuraavina päivinä ja katsotaan, miten pitkään Chilwell on sivussa joukkueen vahvuudesta.

– Olemme todella surullisia näistä uutisista. On vaikea sanoa, miten pitkään hän on sivussa. Lääkäri kertoo meille siitä enemmän ja seura tiedottaa sittemmin tarkemmin, Pochettino summasi.