Liverpool vaatii täyttä läpinäkyvyyttä viime lauantain Tottenham-ottelussa kohahduttaneen tilanteen käsittelyssä. Lontoossa vierasjoukkueena pelanneen ryhmän laituri Luis Diaz karkasi maalintekoon, Liverpoolin oltua jo Curtis Jonesin ulosajon seurauksen kentällä lukumääräisesti alivoimaisena.

Tilanteessa tehtiin VAR-tarkastus, jonka jälkeen erotuomari Simon Hooper tuomitsi tilanteen paitsioksi, ja vierasosuma mitätöitiin. Vastaavana videotuomarina ottelussa toimi Darren England.

Erotuomarijärjestö PGMOL on esittänyt asiasta jälkikäteen pahoittelut, kertonut kyseessä olleen inhmillisen erehdyksen, ja että maali olisi tullut hyväksyä. On laajalti tulkittu, että kyseinen erehdys johtui kommunikaatiokatkoksesta erotuomarin ja VAR-huoneen välillä.

Sekä BBC että Sky Sports kertoivat maanantaina, että Liverpool ei tyydy tilanteessa anteeksipyyntöön, vaan vaatii saada kuulla tallenteet mainittujen tuomaritahojen välisestä keskustelusta. Tällä kaudella jo kuusi vastaavanlaista tallennetta on julkistettu.