Saudi-Arabia houkuttelee huippupelaajien lisäksi myös tuomareita maansa pääsarjaan, kertoo Telegraph.

Lähteen mukaan Saudi-Arabian pääsarjan edustajat ovat ottaneet yhteyttä valioliigatuomareihin ja tiedustelleet heidän kiinnostustaan siirtyä pysyvästi Lähi-itään. Muun muassa Michael Oliver on saanut yhteydenottoja Saudi-Arabiasta.

Entinen huippuerotuomari ja FIFA:ssa pitkään työskennellyt Manuel Navarro siirtyi Saudi-Arabian jalkapalloliiton leipiin kesällä 2020 ja toimii maan erotuomarijärjestössä. Navarro yrittää houkutella huipputuomareita Saudi-Arabiaan.

Oliver tuomaroi huhtikuussa Al-Nassrin ja Al-Hilalin välisen sarjaottelun Saudi-Arabiassa. Lisäksi hän tuomaroi aiemmin tällä viikolla sarjaottelun Arabiemiraateissa. 

Englannin ammattilaisjalkapallon erotuomarijärjestö PGMOL on antanut tuomareilleen luvan tilanteen tullessa viheltää otteluita Lähi-idässä.