Kun tätä nykyä Mestaruussarjaa pelaava Watford kertoo julkaisseensa manageriaan koskevan tiedotteen, osaa jokainen brittifutiksen korkeimpia sarjatasoja lähihistoriassa seurannut odottaa tietoja potkuista.

Herhiläiset omistava Pozzon perhe ei ole ollut kärsivällisimmästä päästä seuran edustusjoukkueen luotsien suhteen; manageri on tällä vuosituhannella vaihtunut käsittämättömät 28 kertaa. Tällä hetkellä niin sanotusti puikoissa oleva Valérien Ismaël on yhdeksäs seuran manageri 2020-luvulla.

Tällä kertaa uutinen kuitenkin onnistuu yllättämään.

Watford Football Club

@WatfordFC
Club Statement: Valérien Ismaël

Toukokuun alussa toimeensa nimetty ranskalainen on onnistunut pidentämään alkuperäisen sopimuksensa kestoa seuran kanssa.

– Omistaja, johtokunta, ja koko valmennusryhmä on nauttinut päästessään tutustumaan Valérieniin, ja oppiessaan ymmärtämään hänen metodeitaan, sanoo urheilutoimenjohtaja Cristiano Giaretta.

Watfordilla on yhdeksän pelatun ottelun jälkeen kasassa yhdeksän pistettä, ja sen sijoitus Englannin toiseksi korkeimman tason sarjataulukossa on 20. Näillä meriiteillä on aiemmin ovea näytetty useasti.

– On totta, ettemme ole vielä saavuttaneet niitä pisteitä, joita olisimme toivoneet. Näkemämme työ ja edistyminen ovat kuitenkin luoneet luottamusta. On aistittavissa miten olemme muuttumassa, ja miten positiivinen ympäröivä ilmapiiri on.

Ismaëlin manageriura alkoi Hannoverista, ja on vienyt entisen topparin sittemmin työn merkeissä muiden muassa Wolfsburgiin, LASK:iin, Besiktasiin ja West Bromiin, ennen päätymistä Vicarage Roadille.