Valioliiga on julkistanut äänitallenteen viime lauantaina, erotuomari Simon Hooperin ja VAR-huoneen välillä käydyn keskustelun Liverpoolin Luis Diazin tekemään maaliin liittyen. Sisältö on sanalla sanoen noloa kuultavaa.

Oheisen linkin kautta pääset viralliseen uutiseen, joka sisältää tallenteen kokonaisuudessaan.

Premier League Communications

@PLComms
Referees' body PGMOL have released the full audio from the VAR hub relating to the Luis Diaz goal that was incorrectly disallowed in Spurs v Liverpool

➡️ preml.ge/xv0774

Kuten jo aiemmin erotuomarijärjestö PGMOL:n taholta on kerrottu, oli paitsiotuomio väärä, ja johtui kommunikaatiokatkoksesta kentällä tuominneen Hooperin, sekä VAR-tuomareina toimineiden Darren Englandin ja Dan Cookin välillä. Videotuomareitten hyllytyksestä kerrottiin myös jo aiemmin.

Tallenteella myös oleva videomateriaali osoittaa Diazin olleen kaukana paitsioasemasta.

VAR-huoneessa oltiin tulkittu Hooperin tuominneen paikan päällä, että maali syntyi hyväksytysti. Videotuomarit päätyivät näkemänsä perusteella vahvistamaan tuomion. Hooper kuitenkin oli tulkinnut tilanteen paitsioksi, ja pyytänyt kaksikkoa vahvistamaan tämän.

Match of the Day

@BBCMOTD
The VAR audio of Luis Diaz's disallowed goal has been released!