Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag otti vastuun joukkueen tuoreimmasta tappiosta ja sanoi, että kaikki seurassa ovat toistensa tukena.

Unitedin vaikea alkukausi sai jatkoa tiistaina, kun manchesterilaiset hävisivät Mestarien liigassa Galatasaraylle 2-3 kotikentällään.

Manchester United on Valioliigassa seitsemän kierroksen jälkeen vasta kymmenentenä ja Mestarien liigan lohkossaan viimeisenä kahden hävityn pelin jälkeen. Tiistaina Unitedin kotiyleisö buuasi joukkueen ulos kentältä.

– Viime kausi oli loistava, enemmän kuin voimme odottaa, mutta tiesimme, että myös tässä projektissa olisi aukkoja, ja tämä hetki on hyvin vaikea jakso, sanoi ten Hag Athleticin mukaan.

– Taistelemme yhdessä, pysymme yhdessä, olemme toistemme takana; minä, seurajohtajat ja joukkue kaikki yhdessä, taistelemme.

– Olen vastuussa tästä joukkueesta, tästä tuloksesta, yhdessä joukkueeni kanssa. Meidän on pystyttävä parempaan, mutta olen myös nähnyt joukkueen, jolla on hyvä henki ja jota yleisö on tukenut alusta loppuun asti. Lopulta kannattajat ovat pettyneitä kuten mekin. Mutta hyvä asia tässä joukkueessa on se, että joka kerta he löytävät energiaa.

Ten Hag ei halunnut erikseen kritisoida maalivahti André Onanaa, jolla oli jälleen vaikea ottelu. Kamerunilaisvahti on esiintynyt koko alkukauden haparoiden, ja tiistaina hänen harhasyöttönsä johti rangaistuspotkuun, jonka yhteydessä Casemiro sai punaisen kortin.

Mauro Icardi ampui Galatasarayn pilkun ohi, mutta hetkeä myöhemmin hän viimeisteli läpiajosta illan viimeisen osuman, josta Onana on niin ikään saanut palautetta.

– Olemme tyytyväisiä maalivahtiryhmäämme. Viime kaudella André oli Mestarien liigan finaalissa ja hän voi olla yksi maailman parhaista maalivahdeista. Olemme jo nähneet hänen suuret kykynsä ja myös hänen persoonallisuutensa. Hän teki ja nousee takaisin, ja tekee sen varmasti uudelleen.

Linkki twiittiin.