Newcastlella on keskiviikkona kova testi edessään, kun Ranskan suurseura Paris Saint-Germain saapuu sen vieraaksi Mestarien liigassa.

PSG:n ykköstähtenä häärii Ranskan maajoukkuekapteeni Kylian Mbappé, joka taituroi edellisessä MM-finaalissa hattutempun Argentiinan verkkoon. Kuluvalla kaudella Mbappé, 24, on pelannut seitsemän ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia.

Mbappé saanee St James’ Parkilla vastaansa Newcastlen puolustajan Kieran Trippierin, jonka odotetaan pelaavan samalla laidalla ranskalaistähden kanssa.

Trippierin, 33, perheessä kaksintaistelu Mbappén kanssa herättää suuria tunteita, sillä ranskalaistähti on puolustajan pojan iso idoli.

– Hänellä on pakkomielle Mbappésta, hän katsoo aina hänen videoklippejään YouTubesta, sanoi Trippier BBC:n mukaan.

Trippier kertoi, että hänen poikansa haluaisi saattaa Mbappén kentälle hänen sijastaan.

– En ollut oikein tyytyväinen siihen. Sanoin hänelle, että ”jos pääset kävelemään kentälle Mbappén kanssa, älä katso minua tunnelissa”, naureskeli Trippier.

Trippier on kohdannut Mbappén aiemmin kahdesti urallaan – kerran Englannin paidassa ja kerran Tottenhamin kanssa. Mbappé syötti noissa peleissä kaksi maalia, mutta hän ei ole toistaiseksi onnistunut maalinteossa Trippieriä vastaan.

– Tämä on jalkapalloa. Tällaisia otteluja haluaa pelaajana pelata, Mestarien liigassa parhaita pelaajia ja joukkueita vastaan. PSG:llä on uskomattomia pelaajia joukkueessaan, sanoi Trippier.

– Tietysti meidän on tunnustettava, että Mbappé on yksi maailman parhaista pelaajista, mutta heillä on laatua joka puolella kenttää, emmekä voi keskittyä liikaa siihen.

– Meidän on pelattava omalla tavallamme, koska parhaimmillamme voimme satuttaa ketä tahansa.

Newcastle päätyi Mestarien liigan avausottelussaan 0-0-tasapeliin AC Milania vastaan ja PSG voitti Borussia Dortmundin 2-0.

Match of the Day

@BBCMOTD
Kieran Trippier's son wants to walk out with Kylian Mbappe instead of his dad 😂

Linkki twiittiin.