Entinen Valioliiga-tähti Wilfried Zaha elää tällä hetkellä unelmaansa Galatasarayssa, jonka riveissä hän pääsee viimein pelaamaan Mestarien liigassa.

Zaha, 30, nousi seuralegendaksi Crystal Palacessa, jonka kanssa hän pelasi yli 450 ottelussa, mutta varsinkin viimeisinä vuosina oli julkinen salaisuus, että Norsunluurannikon maajoukkuetähti haluaisi kokeilla siipiään isommissa ympyröissä.

Jättisiirto jäi monena vuonna toteutumatta, koska Palace ei halunnut luopua ykköstähdestään alle pyyntihinnan. Lopulta Palacen ja Zahan tiet erosivat hänen sopimuksensa päätyttyä viime kesänä. Crystal Palace tarjosi Zahalle seurahistoriansa rahakkainta sopimusta, mutta hän päätti siirtyä Turkkiin.

Galatasarayssa Zaha on päässyt pelaamaan kaksi Mestarien liigan ottelua. Ensimmäisessä tuli 2-2-tasapeli FC Kööpenhaminaa vastaan ja tiistaina Istanbulin jättiläinen kaatoi Manchester Unitedin vieraissa 3-2. Zaha syötti tanskalaisia vastaan yhden osuman ja heilutti itse verkkoa ex-seuransa Unitedin vieraana.

Zahalta kysyttiin tiistaina TNT Sportsin haastattelussa, onko Mestarien liigassa pelaaminen ollut kaikkea sitä, mitä hän oli kuvitellut.

– Se on kirjaimellisesti ollut. Kyse ei ole edes vain pelistä, vaan myös siihen valmistautumisesta. Kun ajoimme tänne linja-autolla, soitimme Mestarien liigan musiikkia – se on erilainen tunne.

– Olen vihdoin päässyt tänne. Mikään ei ole sen veroista. Se on kirjaimellisesti pelaamista parhaiden joukossa ja mahdollisuus näyttää kykyni parhaiden joukossa.

– Minusta tuntuu, että siellä ratkaistaan, oletko hyvä vai et, joten tämän päivän kaltaiset päivät ovat sitä, mistä tässä on minulle kyse.

Wilfried Zaha

@wilfriedzaha
Gods timing is the best timing! Live for these moments especially @championsleague nights ! So proud of the boys today ❤️💛

Linkki twiittiin.