Liverpool jatkoi voittokulkuaan Eurooppa-liigan lohkovaiheessa voitettuaan toisella ottelukierroksella belgialaisen Royale Union Saint-Gilloisen 2-0.

Ryan Gravenberch viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin juuri ennen taukoa. Diogo Jota vastasi isäntien jälkimmäisestä maalista lisäajalla.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp käytti suurta rotaatiota, mutta muun muassa Mohamed Salah ja Darwin Núñez nimettiin avaukseen. Kaksikko otettiin tauolla vaihtoon.

Toiselle jaksolle kentälle tullut Alexis Mac Allister pelasi veljeään Kevin Mac Allisteria vastaan. Mac Allister, 25, siirtyi kesällä Royale Union Saint-Gilloiseen ja on napannut avauksen paikan uudessa joukkueessaan.

Pikkuhuuhkajista tuttu Casper Terho pelasi noin 70 minuuttia Royale Union Saint-Gilloisen paidassa Anfieldilla.

Liverpool johtaa lohkoaan voitettuaan molemmat ottelunsa. Liverpool voitti lohkovaiheen avauskierroksella LASK:in 3-1.